• 014-3445-173

18 мар

УПУТСТВО ЗА УЧЕНИКЕ

Да би похађали онлине наставу потребно је да на ваше андроид уређаје преузмете са  play stora  апликацију Google Classroom .
Када отворите апликацију Google Classroom у горњем десном углу изаберите опцију +, у падајућем менију изаберите опцију придружи се предмету (Join Class ) , након што унесете код који сте добили или од разредног старешине или од предметног наставника.
Напомена избором ове опције  + појавит ће вам се поље за унос кода предмета. У наведено поље унесете код за предмет и кликнете опцију Придружи се (Јоин Class).

Уколико Гоогле учионици приступате са рачунара, потребно је у Google претраживач укуцати Google Classroom и изабрати први резултат претраге Google  Classroom. Отворит ће вам се прозор у којем поново у горњем десном углу имате опцију + за придруживање предмету, и остатак поступка је исти као и у случају пријаве преко андроид уређаја.

Рад у гугл учионици може се одвијати са рачунара или мобилног телефона, па је за рад са гугл учионицом потребно је имати андроид телефон или рачунар.
Мобилни телефон :Апликацја Google classroom  може се скинути са play stora 
На рачунару се приступа путем  свог маил налога или линка :https://classroom.google.com