Награда за Павла Старчевића

Поносни смо на некадашњег ученика наше школе Павла Старчевића!
Награђен је поводом Дана Грађевинског факултета у Београду, о чему је стигла лепа вест од декана тог факултета. Преносимо део писма..

Поштована госпођо Јовановић,
И ове године имам велико задовољство да Вас обавестим о успеху бившег ученика Ваше школе, сада студента Грађевинског факултета у Београду,
Павла Старчевића (2001), који је као студент треће године основних академских студија Грађевинарства, остварио изузетан успех у досадашњем школовању, због чега је награђен поводом прославе Дана Грађевинског факултета.
Поред рада и залагања које је Павле уложио како би савладао градиво на нашем факултету, уверени смо да су од пресудног значаја била и темељна знања која је стекао похађајући Вашу школу. Кључну улогу у томе имали су Ваши професори, који су неговали систем правих вредности и изузетним ангажовањем успели да образују и васпитају ђаке који на нашем факултету постижу изванредне резултате.
Молим Вас да о Павловом успеху обавестите ученике и чланове Вашег колектива и пренесете им нашу искрену захвалност и колегијалне честитке.